Säsongen 23/24

Vi kommer att fortsätta vår satsning på att utveckla ungdomsverksamheten inom Stockholmsbowlingen. Vi är en mindre arbetsgrupp som just nu planerar detaljer kring de fastslagna aktiviteterna som beslutades i Verksamhetsplanen.

Vi vill fortsatt ha ett engagemang från alla klubbar och hallar som har ungdomsverksamhet inom Stockholmsbowlingen. Vi tror att om vi är flera som samarbetar så kommer vi att nå flera och kunna skapa utveckling snabbare. Med de resurser som finns och med den grunden som lagts under många år så känns det verkligen spännande och fantastiskt roligt att ta sig an den här utmaningen. Tillsammans kommer vi fortsätta göra ett superbra arbete som leder till en hållbar, attraktiv och givande ungdomverksamhet för bowlingen i Stockholm.

Vi kommer att arbeta med Ung Bowling Tävling och Ung Bowling Utbildning där de olika aktiviteterna får ta plats och utvecklas. 

Saknar ni något här? Maila oss: junior-ungdom@stbf.se 

Har ni tips på tävlingar, information som ni gärna vill ha på denna sida eller vill vara delaktig i vårt junior- och ungdomssamarbete? Hör då av dig till junior-ungdom@stbf.se så återkommer vi till er. 

Annika Kilander Vice ordförande, JK
Senast uppdaterad: 23-09-21

Social media

https://www.instagram.com/bowlingstockholm?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==