StBfs årsmöte den 2/10-2024

Stockholms Bowlingförbund har avhållit årsmöte för säsongen 2023-2024. 13 föreningar fanns representerade vid mötet på Bowl-o-Rama Onsdagen den andra Oktober.

Vi inledde som vanligt med en parentation för de medlemmar som gått bort under säsongen innan vi ägnade oss åt föredragningslistan.

 

Mötet yrkade bifall på att ge styrelsen ansvarsfrihet, godkände styrelsens verksamhetsplan samt budget för 2024-2025 för att sedan välja in Hans Modh BK Raa & Tilde Eliasson BK Prime som ersättare för de avgående styrelsemedlemmarna Henrik Hedlycke BK Rudbeck samt Karin Söderkvist SK Nova
 
Rolf Lindberg AIK BK samt Henrik Östlund M-P valdes om på två är. Ian Robinson valdes om på ytterligare ett år och har nu suttit som ordförande sedan 2018
 
Ny valberedning kommer att väljas vid ett extra årsmöte (som ska hållas digitalt innan utgången av vecka 49) Separat nyhet kring detta kommer inom några dagar.
 
Representant från Svenska Bowlingförbundet var den nu nyblivne ordföranden Helena Sundqvist (som deltog via Teams) som hade följande att säga om mötet "Jag har under ett antal år varit kontaktperson för Stockholms Bowlingförbund och följt distriktets verksamhet, och jag är imponerad över hur mycket ni gör. Ni har en god verksamhet inom många områden som jag vet att andra distrikt tittar på och inspireras av. Vid årsmötet valdes ett par nya ledamöter in och jag önskar den nya styrelsen lycka till med sitt fortsatta arbete."
 
En fråga som kom upp under mötet var valberedningens viktiga funktion och dess arbete, en fråga som varit aktuell även på SvBf-nivå. En fungerande valberedning med ett stort kontaktnät och ett nära samarbete med styrelsen gör stor skillnad för hur fungerande och framgångsrikt styrelsearbetet i slutändan blir.

 

Innan mötet avslutades tackades avgående ledamöter av.

 

Årsmötesprotokollet kommer att publiceras här på sidan så snart det är justerat,
07 oktober 2024 10:08