Säsongens Juniorleague är slutspelad!

Nio lag deltog där AIK, Sundbyberg och Rosen deltog med två lag vardera. Övriga lag var Gullmarsplan, Stånga och Ax. Alla lagen fick spela 24 matcher under sex tillfällen och det är med stor glädje vi kan konstatera att det finns många unga bowlare som gillar att spela bowling. Juniorleague är ett utmärkt tillfälle för ungdomarna att få prova på lagspel inom bowlingen.

Det blev jämnt i toppen av tabellen där tre lag hade chansen att knipa seriesegern inför de sista matcherna. Då Sundbybergs IK grön vann alla sina matcher så höll de undan före Rosen Vit och BK Ax.
Stort Grattis till Sundbybergs IK till ännu en seger i ungdomarnas egna seriespel, Juniorleague. Grattis till tvåorna BK Rosen och till treorna BK Ax för fina placeringar.
  
Stort stort grattis till alla lagen för en fint genomförd säsong med många minnen och roliga matcher. Vi ser fram emot en liten paus och så hoppas vi på ännu fler lag som vill möta andra ungdomar i kommande Juniorleague. Här är samtliga resultat i årets Juniorleague och sluttabellen. https://bits.swebowl.se/seriespel?seasonId=2023...
Vi kommer att skicka ut en förfrågan om intresse för säsongen 24/25 redan i maj.
Tack alla Juniorleaguelag för säsongen 23/24. Tack alla ledare för ert fantastiska jobb med ungdomsbowlingen i era föreningar!
Annika Kilander Vice ordförande, JK
23 april 2024 09:05