Seger i distriktsmatchen mot Skåne!

Äntligen fick vi till den här matchen mot Skåne i större format. Vi reste med 8st U16-ungdomar och 8st U21-juniorer till Skåne, Klippan.
En hel dag fullspäckad med bowling, spelglädje, kämpaanda och gemenskap! Allt med unga bowlare i åldrarna 11-20 år. Vilken härlig upplevelse!

 

 

Matchen spelades med formatet Singel, Dubbel och Teams. Alla spelarna samlade matchpoäng tillsammans för sitt distrikt. Slutresultatet blev 76-52 till Stockholm. Här samlas ungdomar och juniorer från flera av Stockholms klubbar i en gemensam uppgift och klubbtillhörighet spelar egentligen ingen roll. Du får lära känna dina lagkamrater ännu mera.
Du får träna på att jobba för ett gemensamt mål. Vilken grej! Tack till alla ledare och tränare som finns i våra hallar, ni är ovärderliga. Tack alla föräldrar som ställer upp och stöttar. Nu jobbar vi vidare, tillsammans, mot nya utmaningar, upplevelser och framgångar! Grattis till alla och tack Skånes Bowlingförbund och Klippans Bowling för en bra lördag i maj.

 

 

Head coach Gustavo Layrisse:

"-Väldigt rolig dag på banorna idag. Vi har idag några spelare i laget som gör detta coacharbete mycket lätt, och vilken sammanhållning våra ungdomar haft under den här distriktsmatchen.
Rent generellt höjde sig alla på varje distans vi körde. U16-tjejer kämpade på bra, vi ställde upp med ett riktigt ungt lag här, men Skånes tjejer var lite starkare och kunde ta en del poäng (5-27 poäng).
U16-killarna spelade riktigt bra och kunde göra justeringar när det gick lite emot. De tar Skånes killar med 26-6.
Vad det gäller U21-killarna så levererade de siffror på en helt annat nivå och vann med 25-7. Mycket bra spel från killarna och de hjälpte verkligen varandra. Till slut U21-tjejerna. Här hade vi den mest jämna kampen i matchen. De var lika efter singelspelet, men efter lunchen höjde de sitt spel och kunde till slut vinna med 20-12.

Totalt vinner vi matchen med 76-52, men viktigaste av allt är gemenskapen och lagkänsla som alla visade under dagen. Alla hejade på alla och helt enkelt en väldigt bra dag på banorna. Tack coach Tilde, coach Stefan.

Jag vill passa för att tacka föräldrar, ledarna och alla spelare både från Skåne och Team Stockholm för en väldigt roligt dag.

 

U16 laget i distriktsmatchen mot Skåne

U16

U21 i distriktsmatchen mot Skåne

U21

Nu står det 2-0 till Stockholm i det här formatet av match. Vi möts gärna igen och även flera andra distrikt är välkomna. 😉💙🎳💙"

Annika Kilander Vice ordförande, JK
21 maj 2023 18:24