Challenger Grand Prix 22/23

Vår fantastiska tävling för ungdomar har hållit igång i snart ett kvarts sekel och mängder av ungdomar har passerat prispallen för denna instegstävling.

Vad är Challenger Grand Prix (GP)

En individuell utmaning. Ungdomar och juniorers första möjlighet att få prova på utmaningen att möta andra. Testa att få åka till en annan hall och att få träffa andra ungdomar med samma intresse. Vi vill bygga spelglädje, gemenskap och fortsatt nyfikenhet inför nya utmaningar och det är viktigt att ungdomarna får möjlighet att ha sin egen första individuella utmaning.

Tävlingen/Utmaningen har arrangerats sedan nästan 25 år tillbaka och vi är så glada för att återigen kunna bjuda in till en tour av deltävlingar. Alla datum är inte helt klara ännu men vi vill sätta igång touren så redan 5-11/9 spelas den första deltävlingen. 

Vi ändrar lite i säsongens upplägg. Vi utökar antalet klasser för vi hoppas på många ungdomar som vill spela. Alla klasser spelas utan hcp. 

Första deltävlingen för säsongen spelas hos Eklunds Bowling i Upplands Väsby. Vi öppnar anmälan via vår anmälnings- och informationssida: gp-2023.stbf.se

Om ni har några frågor, tveka inte att maila oss: junior-ungdom@stbf.se 

Välkomna till en ny spännande säsong